OVER B&E

B&E Inframanagement is opgericht door Bernard Nienhuis en Eric Combrink. Wij hebben jarenlange ervaring in projectbegeleiding en management van civieltechnische projecten. Ook hebben wij beiden een achtergrond in zowel de aannemerij als bij de overheid. Daarom kunnen wij zaken op een pragmatische manier en vanuit verschillende invalshoeken benaderen.

Bernard Nienhuis

Bernard Nienhuis heeft ruime ervaring in de aannemerij en in ingenieursdiensten. Hij werkt sinds 2007 als zelfstandig ondernemer. Sinds 2009 is hij mede-eigenaar van Maas & Nienhuis Civiel Adviesbureau BV.

Bernard heeft ervaring in projectmanagement, grootschalige civiele projecten, gebiedsontwikkeling en het begeleiden van de uitrol van glasvezel.

Eric Combrink

Eric Combrink heeft ruime ervaring in de aannemerij en in projectbegeleiding (aan de kant van de opdrachtgever). Hij is zelfstandige sinds 2008 en eigenaar van E. Combrink - Civieltechnisch advies.

Eric heeft ervaring in projectbegeleiding, projectmanagement, grootschalige civiele projecten en het begeleiden van de uitrol van glasvezel.